T1 - Adresseregister
T2 LokalHåndbog 2018
T3 - Genbrugsbutikken Danmarksgade 70, Aulum
 
4-05-17

China Grill-cafe overtages af Møltrup

Spisestedet China Grill-cafe på torvet i Aulum lukker ved udgangen af maj efter 19 år i Aulum. I følge ejeren den 54-årige Ping Kwok Ng, der gennem alle årene har drevet grill-cafeen sammen med sin kone Thi Ha Nguyen, kører forretningen stadig godt, men de gerne til at tage den lidt mere med ro.
Den direkte anledning var, at forstander Ebbe Larsen fra Møltrup var interesseret i at finde et nyt sted til Møltrups kaffebar og madbutik i Aulum og overtager nu lejemålet pr. 1. juni, hvorefter man går i gang med at ombygge lokalerne, så man er klar til at åbne i slutningen af august.
I følge Ebbe Larsen overtager de byens bedste hjørne, og samtidig får de bedre mulighed for at gøre mere ud af deres specialvarer. De har været glade for at være hos Boligtextil, hvor man har fået en rigtig god behandling, men de har savnet de køkken- og produktionsfaciliteter, som de kan få nu. Åbningstiderne vil som udgangspunkt vil være de samme som nu - fra onsdag til lørdag.
I følge Ping Kwok Ng er det anstrengende at arbejde hver dag fra om formiddagen til ud på aftenen. Ægteparret ved endnu ikke, hvad de skal lave efter 1. juni, men de vil gerne til at arbejde under lidt bedre arbejdstider og er åbne for alle muligheder, og de gerne vil benytte lejligheden til at bringe en stor tak de til de gode kunder, de har haft gennem alle årene i Aulum, siden de startede i marts 1998.
De ser frem til deres sidste store aktivitet på gademarkedet senere på måneden, og folk, der har gavekort til gode, skal skynde sig at få dem indløst.
(- RED. FRA HERNING FOLKEBLAD AF BN)
Links:
Se også:


Tilbage
Nyhedssgning
 
Seneste nyheder
NYHED - Læs nyheder og aviser fra lokalområdet - klik herunder....
TV Midt-Vest: www.tvmidtvest.dk/nyheder
Lokalavisen: www.e-pages.dk/l...
LOKAL-HÅNDBOGEN 2018
Den nye udgave af Lokal-Håndbogen er nu udkommet og uddelt til alle husstande i Aulum-Haderup område...
Længere åbningstid i Genbrugsbutikken
Fra 1. januar 2018 udvides åbningstiden i Købmandsgårdens Genbrugsbutik. Der er nu åbent til ...
Glædelig jul og godt nytår
Lokalhåndbogen og Lokalnettet for Aulum-Haderup området ønsker alle en Glædelig jul og et godt ny...
Den nye Lokal-Håndbogen 2018 omdeles inden nytår ...
Aulum Y`s Men`s Clubs nyttige håndbog fortæller i år bl.a. om skoler i lokalområdet

Så er ...
ldre nyheder
H1 - Aulum Y's Men's Club